KVED-2005 ДК 009:2005 перелік секцій
Секція D Переробна промисловість
Підсекція DA Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
Розділ 15 Виробництво харчових продуктів, напоїв
Група 15.1 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів
Клас 15.11 Виробництво м'яса
Підклас 15.11.0 Виробництво м'яса

КВЕД-2005: Підклас 15.11.0

Підклас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
15.11.0

Виробництво м'яса

Цей підклас включає:
  • забій худоби
  • виробництво свіжого, охолодженого, замороженого м'яса в тушах
  • виробництво свіжого, охолодженого, замороженого м'яса у відрубах
  • одержування харчових субпродуктів
  • одержування та очищення смальцю та інших тваринних харчових жирів
  • одержування та первинне оброблення сирих шкур (крім свинячих), отриманих з боєнь
  • одержування вовни шляхом згону зі шкур
  • перероблення відходів, отриманих з боєнь, виробництво кісткового борошна
  • одержування ендокринно-ферментної і спеціальної сировини
  • одержування щетини свиней
Цей підклас не включає:
  • одержування та первинне оброблення сирої шкури свиней (див. 01.25)
  • виробництво м'яса свійської птиці і кролів (див. 15.12)
  • отримання жиру свійської птиці (див. 15.12)
  • виробництво м'ясних продуктів, ковбасних виробів та м'ясних напівфабрикатів (див. 15.13)
  • дублення шкур та оздоблення шкіри (див. 19.10)
  • фасування м'яса за рахунок підприємств оптової торгівлі (див. 51.32)
  • фасування м'яса за винагороду або на договірній основі (див. 74.82)