KVED-2005 ДК 009:2005 перелік секцій
Секція D Переробна промисловість
Підсекція DA Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
Розділ 15 Виробництво харчових продуктів, напоїв
Група 15.1 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів
Клас 15.12 Виробництво м'яса свійської птиці та кролів
Підклас 15.12.0 Виробництво м'яса свійської птиці та кролів

КВЕД-2005: Підклас 15.12.0

Підклас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
15.12.0

Виробництво м'яса свійської птиці та кролів

Цей підклас включає:
  • забій свійської птиці
  • підготовку м'яса свійської птиці
  • виробництво свіжого, охолодженого або замороженого м'яса свійської птиці
  • отримання жиру свійської птиці
  • забій та підготовку м'яса кролів та аналогічних тварин
  • одержування пір'я та пуху свійської птиці
  • забій та підготовку м'яса дичини та дикої птиці
  • забій та підготовку м'яса морських ссавців (китів)
Цей підклас не включає:
  • фасування м'яса за рахунок підприємств оптової торгівлі (див. 51.32)
  • фасування м'яса за винагороду або на договірній основі (див. 74.82)