KVED-2005 ДК 009:2005 перелік секцій
Секція D Переробна промисловість
Підсекція DA Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
Розділ 15 Виробництво харчових продуктів, напоїв
Група 15.1 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів
Клас 15.13 Виробництво м'ясних продуктів
Підклас 15.13.0 Виробництво м'ясних продуктів

КВЕД-2005: Підклас 15.13.0

Підклас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
15.13.0

Виробництво м'ясних продуктів

Цей підклас включає:
  • виробництво сушених, солених, копчених м'ясних продуктів
  • виробництво ковбасних виробів: ковбас напівкопчених, твердокопчених, сирокопчених, сиров'ялених; ковбас варених, кров'яних, ліверних, паштетних, сосисок, сардельок; паштетів, м'яса у желе, рулетів, окороків тощо
  • виробництво екстрактів і соків з м'яса, риби, ракоподібних, молюсків та інших водяних безхребетних
  • виробництво м'ясо-рослинних та сало-бобових консервів
  • виробництво м'ясного борошна та м'ясних субпродуктів не придатних для харчування людей
  • виробництво готових м'ясних страв, консервів та напівфабрикатів