KVED-2005 ДК 009:2005 перелік секцій
Секція D Переробна промисловість
Підсекція DA Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
Розділ 15 Виробництво харчових продуктів, напоїв
Група 15.3 Перероблення та консервування овочів та фруктів
Клас 15.33 Перероблення та консервування овочів та фруктів, не віднесене до інших групувань
Підклас 15.33.0 Перероблення та консервування овочів та фруктів, не віднесене до інших групувань

КВЕД-2005: Підклас 15.33.0

Підклас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
15.33.0

Перероблення та консервування овочів та фруктів, не віднесене до інших групувань

Цей підклас включає:
  • консервування фруктів, горіхів та овочів, в т. ч. грибів: заморожування, квашення та соління, сушіння, сублімацію, консервування в герметичній тарі тощо
  • виробництво харчових продуктів з фруктів або овочів
  • розроблення нових рецептів харчових продуктів з овочів та фруктів
  • виготовлення варення, джему, повидла, желе, мармеладу, конфітюрів тощо
Цей підклас не включає:
  • виробництво м'ясо-рослинних та сало-бобових консервів (див. 15.13)
  • виробництво борошна із бобових культур (див. 15.61)
  • виробництво глазурованих фруктів (див. 15.84)
  • виробництво консервів для малюків (див. 15.88)