KVED-2005 ДК 009:2005 перелік секцій
Секція D Переробна промисловість
Підсекція DA Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
Розділ 15 Виробництво харчових продуктів, напоїв
Група 15.4 Виробництво олії та тваринних жирів
Клас 15.41 Виробництво нерафінованих олії та жирів
Підклас 15.41.0 Виробництво нерафінованих олії та жирів

КВЕД-2005: Підклас 15.41.0

Підклас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
15.41.0

Виробництво нерафінованих олії та жирів

Цей підклас включає:
  • виробництво нерафінованої олії з соняшнику, ріпаку, льону та інших рослинних культур
  • виробництво нехарчових тваринних жирів та масел
  • виробництво риб'ячого жиру та масел з морських ссавців
  • одержування макухи з олійних культур
  • виробництво борошна та шроту з олійного насіння, горіхів чи кісточкових олійних культур (мигдалю)

Примітка.
Бавовняний пух (лінт), макуха та інші відходи під час виробництва олії є вторинною продукцією цього ж підкласу.

Цей підклас не включає:
  • одержування та очищення смальцю та інших тваринних харчових жирів (див. 15.11)
-виробництво рафінованої (очищеної) олії (див. 15.42)
  • виробництво масла з коров'ячого молока, топленого масла (молочного жиру) (див. 15.51)
  • виробництво олії з кукурудзи (див. 15.62)
  • виробництво ефірних олій (див. 24.63)