KVED-2005 ДК 009:2005 перелік секцій
Секція D Переробна промисловість
Підсекція DA Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
Розділ 15 Виробництво харчових продуктів, напоїв
Група 15.4 Виробництво олії та тваринних жирів
Клас 15.43 Виробництво маргарину та аналогічних харчових жирів
Підклас 15.43.0 Виробництво маргарину та аналогічних харчових жирів

КВЕД-2005: Підклас 15.43.0

Підклас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
15.43.0

Виробництво маргарину та аналогічних харчових жирів

Цей підклас включає:
  • виробництво маргарину та аналогічних пастоподібних продуктів, змішаних кулінарних жирів
  • виробництво сумішей молочного та рослинних жирів, в яких частка молочного жиру складає менше 25%
Цей підклас не включає:
  • виробництво масла з коров'ячего молока, топленого масла (молочного жиру) (див. 15.51)
  • виробництво майонезу (див. 15.87)
  • виробництво спредів та сумішей молочного та рослинних жирів, в яких частка молочного жиру складає не менше 25% (див. 15.89)