KVED-2005 ДК 009:2005 перелік секцій
Секція D Переробна промисловість
Підсекція DA Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
Розділ 15 Виробництво харчових продуктів, напоїв
Група 15.5 Виробництво молочних продуктів та морозива
Клас 15.51 Перероблення молока та виробництво сиру
Підклас 15.51.0 Перероблення молока та виробництво сиру

КВЕД-2005: Підклас 15.51.0

Підклас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
15.51.0

Перероблення молока та виробництво сиру

Цей підклас включає:
  • виробництво незбираного молока визначеної жирності, пастеризованого, стерилізованого, гомогенізованого, а також підданого іншій високотемпературній обробці
  • виробництво вершків пастеризованих, стерилізованих, гомогенізованих
  • виробництво молочних консервів: згущеного молока, вершків тощо
  • виробництво вершкового масла з коров'ячего молока
  • виробництво топленого масла (молочного жиру)
  • виробництво твердих та м'яких сирів
  • виробництво кефіру, йогуртів, ряжанки, сметани, кисломолочного сиру, сухих молока та вершків, казеїну, лактози, молочної сироватки та інших молочних продуктів
  • виробництво безалкогольних напоїв з молока
Цей підклас не включає:
  • одержування сирого коров'ячого молока та молока інших тварин (див. 01.21, 01.22)
  • закупівлю, очищення, охолодження та теплове оброблення молока для подальшої його реалізації молокопереробним підприємствам (див. 51.33)
  • виробництво маргарину та аналогічних пастоподібних продуктів, сумішей молочного та рослинних жирів, в яких частка молочного жиру складає менше 25% (див. 15.43)
  • виробництво вершкового, молочного та плодово-ягідного морозива, пломбіру, заморожених десертів (див. 15.52)
  • виробництво сухих молочних сумішей та молочних консервів для немовлят і малюків (див. 15.88)
  • виробництво спредів та сумішей молочного та рослинних жирів, в яких частка молочного жиру складає не менше ніж 25% (див. 15.89)