KVED-2005 ДК 009:2005 перелік секцій
Секція D Переробна промисловість
Підсекція DA Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
Розділ 15 Виробництво харчових продуктів, напоїв
Група 15.6 Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості, крохмалю та крохмальних продуктів
Клас 15.61 Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості
Підклас 15.61.0 Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості

КВЕД-2005: Підклас 15.61.0

Підклас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
15.61.0

Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості

Цей підклас включає:
  • перероблення зерна: виробництво борошна, круп та гранул із зернових культур
  • оброблення рису: виробництво обрушеного, шліфованого, полірованого, глазурованого, пропареного рису; виробництво рисового борошна
  • виробництво борошна з бобових культур, включаючи сушені, коренеплодів та бульбоплодів, споживних горіхів
  • виробництво лущеного, полірованого (цілого чи колотого) гороху
  • виробництво продуктів з зерна для сніданків (геркулесу, корнфлексів тощо)
  • виробництво борошнистих сумішей для випікання хліба, тістечок, тортів, млинців
  • отримання висівок та інших відходів від перероблення зернових культур
Цей підклас не включає:
  • виробництво сушеного, лущеного, неполірованого гороху (див. 01.11)
  • виробництво борошна з картоплі (див. 15.31)
  • вологий помел кукурудзи (див. 15.62)