KVED-2005 ДК 009:2005 перелік секцій
Секція D Переробна промисловість
Підсекція DA Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
Розділ 15 Виробництво харчових продуктів, напоїв
Група 15.6 Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості, крохмалю та крохмальних продуктів
Клас 15.62 Виробництво крохмалю та крохмальних продуктів
Підклас 15.62.0 Виробництво крохмалю та крохмальних продуктів

КВЕД-2005: Підклас 15.62.0

Підклас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
15.62.0

Виробництво крохмалю та крохмальних продуктів

Цей підклас включає:
  • виробництво крохмалю з картоплі, рису, кукурудзи та інших видів сировини
  • вологий помел кукурудзи
  • виробництво глюкози, глюкозного сиропу, мальтози, глютену (клейковини), карамельного кульору, фруктози та сиропу з фруктози
  • виробництво штучного меду
  • виробництво кукурудзяної олії
Цей підклас не включає:
  • виробництво лактози (див. 15.51)