KVED-2005 ДК 009:2005 перелік секцій
Секція D Переробна промисловість
Підсекція DA Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
Розділ 15 Виробництво харчових продуктів, напоїв
Група 15.8 Виробництво інших харчових продуктів
Клас 15.87 Виробництво прянощів та приправ
Підклас 15.87.0 Виробництво прянощів та приправ

КВЕД-2005: Підклас 15.87.0

Підклас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
15.87.0

Виробництво прянощів та приправ

Цей підклас включає:
  • виробництво і фасування оброблених прянощів, спецій
  • виробництво соусів (у тому числі майонезу), оцту, приправ, гірчиці (включаючи порошок) тощо
Цей підклас не включає:
  • вирощування культур для виробництва прянощів (див. 01.13)
  • добування та виробництво солі (див. 14.40)