KVED-2005 ДК 009:2005 перелік секцій
Секція D Переробна промисловість
Підсекція DA Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
Розділ 15 Виробництво харчових продуктів, напоїв
Група 15.8 Виробництво інших харчових продуктів
Клас 15.89 Виробництво харчових продуктів, не віднесених до інших групувань
Підклас 15.89.0 Виробництво харчових продуктів, не віднесених до інших групувань

КВЕД-2005: Підклас 15.89.0

Підклас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
15.89.0

Виробництво харчових продуктів, не віднесених до інших групувань

Цей підклас включає:
  • виробництво заготовок для супів та бульйонів (порошкоподібних, кубиків тощо)
  • виробництво дріжджів (включаючи кормові), яєчного порошку
  • виробництво екстрактів хмелю, солоду тощо
  • виробництво екстрактів рослинних та згущувачів харчових тощо
  • виробництво фруктових сиропів, призначених для приготування лимонадів та інших напоїв
  • виробництво спредів та сумішей молочного та рослинних жирів, в яких частка молочного жиру складає не менше 25%
Цей підклас не включає:
  • виробництво маргарину та аналогічних пастоподібних продуктів, сумішей молочного та рослинних жирів, в яких частка молочного жиру складає менше 25% (див. 15.43)