KVED-2005 ДК 009:2005 перелік секцій
Секція D Переробна промисловість
Підсекція DA Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
Розділ 15 Виробництво харчових продуктів, напоїв
Група 15.2 Виробництво рибних продуктів
Клас 15.20 Виробництво рибних продуктів
Підклас 15.20.0 Виробництво рибних продуктів

КВЕД-2005: Підклас 15.20.0

Підклас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
15.20.0

Виробництво рибних продуктів

Цей підклас включає:
  • перероблення і консервування риби, ракоподібних та молюсків: заморожування, сушіння, копчення, соління, вимочування в розсолі, консервування тощо
  • виробництво охолодженого рибного філе
  • виробництво продуктів з риби, ракоподібних, молюсків: вареної риби, рибного філе, ікри, штучної ікри тощо
  • виробництво рибного борошна для годування тварин
  • виробництво готових страв з риби та напівфабрикатів
Цей підклас включає також:
  • діяльність суден (плавучих рибозаводів), які займаються виключно переробленням та консервуванням риби та морепродуктів
Цей підклас не включає:
  • діяльність суден та набережних рибзаводів, які займаються одночасно ловлею риби, її переробленням і консервуванням (див. 05.01)
  • одержування свіжої та охолодженої риби в кусках з кістками або цілої (див. 05.01)
  • виробництво риб'ячого жиру та масел з морських ссавців (див. 15.41)
  • виробництво рибних супів (див. 15.89)